lunes, 11 de mayo de 2009

Agenda Urbana


Escric hui per a celebrar els primers passos d´un interessant projecte, el de la revista Agenda Urbana, que pretén acostar al públic des d´un prisma independent el món de la cultura que es fa a València. I a més en valencià.
Sempre he sigut un aficionat a este tipus de lectures. Recorde interminables vesprades-nits a Saint Patrick´s o Finnegan´s fullejant revistes culturals per a anglòfons en format Turia. Publicacions com 24-7, en la redacció de la qual tenia coneguts, o Valencia on the rocks. Si ets una miqueta tímid, com és el meu cas, venien molt bé, perdone´s l´escatologia, per a gestionar el temps transcorregut mentre l´amic s´anava al servici i no volies monopolitzar la teua conversa només amb la paint. També trobaves sempre eixa direcció del restaurant que t´interessava o del local de referència del que tant t´havien parlat últimament. Tot això sense oblidar l´agenda musical, esportiva, d´oci i alguns articles històrics que de vegades revelaven lo desconegut que és el nostre territori per als valencians. Lo millor que podies fer, de totes maneres, era emportar-te la revista a casa i llegir-la allí amb deteniment.
També vaig accedir a una altra revista d´esta mena fa poc a El Cedro, mentre visionava un partit del VCF a una cerveseria, però no recorde el nom de la mateixa.
En tot cas, magnífica notícia la de l´aparició d´Agenda Urbana i ja no hi ha excusa per a manifestar-se desinformat pel que fa a la música, el teatre, les exposicions, el cine o les conferències que ofereix València.
Enhorabona per la iniciativa i ací deixe la plana web des de la qual es pot accedir a la informació d´Agenda Urbana i el seu projecte germà Audiències: http://www.au-agenda.com/es/valencia/agenda

3 comentarios:

  1. Así es la cretina, todos para uno.


    Beso

    ResponderEliminar
  2. Efectivamente, conviene apoyar todas las iniciativas culturales que se crean por estos lares, además de las grandes cenas con magníficos anfitriones y posteriores tertulias de tronío, jejeje!

    ResponderEliminar